Laser: Target LaserTrack

hiervoor gebruikte klasse 1 lasertechnologie is veilig, betrouwbaar en biedt meer bedieningsgemak dan een conventionele afstandsbediening.

Daar komt nog bij dat het systeem de signalen van politie laserguns herkent. Dit zijn mobiele lasersystemen die de politie gebruikt om snelheden te meten. Omdat de Target LaserTrack werkt op infrarood kan het systeem de signalen van de politie lasergun herkennen, want ook deze systemen werken op 904 Nm.


De Target LaserTrack is in 2004 door Target Automotive zelf ontwikkeld. Het systeem wordt in Nederland gefrabiceerd met uitsluitend kwalitatief hoogwaardige componenten. Dit maakt dat Target LaserTrack uitermate betrouwbaar functioneert. Het unieke

De LaserTrack bestaat uit kwalitatief hoogwaardige componenten waardoor een betrouwbare werking wordt gegarandeerd (2 jaar garantie!). Target LaserTrack levert een aanzienlijke bijdrage aan een ontspannen en comfortabele rijstijl en is ontwikkeld voor jarenlang intensief gebruik in zowel de particuliere als de zakelijke sector.

Ontwerp en ontwikkeling: PM IT